Esküvő ahogy megálmodtad

Az esküvő forgatókönyve

A nagy nap tökéletessége nem csak rajtunk, hanem a szervezésen is múlik. A kifogástalan élmény eléréséhez jó ha tudjuk, milyen elemekből épül fel a hagyományos forgatókönyv. Most megtudhatjuk, melyek azok az alappillérek, amelyeket érdemes megtartani, és miben lehet újítani annak érdekében, hogy minden a terveid szerint alakuljon.

 

Biztos már számtalanszor lepörgettük a szemünk előtt az ideális esküvő képeit. A hozzáértő szervezés és az előrelátó tervezés megkönnyítheti a nagy nap menetét, hogy minden gördülékenyen és simán alakuljon. A forgatókönyv elengedhetetlen pontjait jó ha előre tisztázzuk, hiszen így átláthatóbbá válik az egész ceremónia.

esküvő ahogy megálmodtad

Stáblista – nem a végén!

Az első és legfontosabb elem a stáblista, melyen a nevek és telefonszámok szerepelnek. Ez sokat segít az áttekinthetőség érdekében. A nélkülözhetetlen időpontok közé tartozik a szolgáltatók és vendégek érkezése, a szertartás, valamint a vacsora kezdete. Ezek mind kötöttebb időtartamra vonatkoznak, ezért jó, ha azt is tudjuk, mikorra készül el minden.

Menetrend – rugalmas, de…

Az előre egyeztetett időpontokat érdemes betartani, hiszen a hosszú késések felboríthatják a menetrendet. Ilyen például a vacsora kezdése, mely a konyhának rendkívül fontos, ha forró levest szeretnétek enni. A nyitótánc, és a menyasszonytánc ideje rugalmasabb, ahogy a torta előkészületei is.

Valami új…

A lagzi felturbózása érdekében újítás lehet, ha nem a megszokott módon mondod ki az igent, hanem egy éjszakai szertartás keretein belül. Ilyenkor minden időpontot át kell szervezni annak érdekében, hogy megfelelő ütemben haladjanak az események, és ne csússzon semmi.

éjszakai esketési szertartás

Ha te szervezed az esküvőd

Ha igénybe vettél szervezőt, akkor könnyedén hátradőlhetsz, hiszen ő nagyon részletes tervet fog készíteni a maga és a többi szolgáltató érdekében, hogy mindenben maximálisan kielégítse az igényeid. Ha önállóan szervezel, csak a fő időpontokat fixáld le. Fontos, hogy a vendégek kezébe ne kerüljön a forgatókönyv, ők csak élvezzék a nap pillanatait, eseményeit.

Ha odafigyelsz ezekre a részletekre garantáltan minden pontban hibátlan lesz a legszebb napod, és egy fantasztikus emlékkel gazdagodhatsz örök életedre.

Jó mulatást és izgalmas felkészülést kíván Csobán Éva esküvőszervező!

Oszd meg, ha tetszett!

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!