Esküvő ahogy megálmodtad

Különleges esküvői helyszínek Magyarországon

Az esküvői helyszín megválasztása sok esetben okoz fejtörést, hiszen mint mindenből, ebből is a legjobbat szeretnénk. Remek alkalom adatik ilyenkor arra, hogy egy számunkra új, ismeretlen terepen fogadjunk örök hűséget párunknak. Most 3 olyan helyszínt mutatok be, ahol garantáltan megkapjátok azt a bizonyos pluszt, amire vágytok!

Az, hogy hol kerül megrendezésre a lagzi, elsősorban a pár igényétől függ, ezért mindig izgalmas, hogyan találtok rá a megfelelő választásra. Onnan tudhatod, hogy megtaláltad álmaid helyszínét, ahogy megpillantva elfog az a jól eső érzés: Ez az! Mivel mindannyiunknak eltérő kívánságai vannak, szemezgessünk a legkülönlegesebb helyszínekből.

balatoni esküvő

Ha egy hamisítatlan Balaton parti lagzira vágyunk, izgalmas élményként élhetjük meg, hogy a „semmi közepén” hozunk létre egy új csodát. Bár jelentős szervezést igényel ez a mód, mégis megéri. A sátras lagzi első lépése az áramellátás kérdésének megoldása. A vendéglátás gördülékenységét szükséges garantálnunk, hiszen egy mobilkonyhát kell létesíteni, ahol kiszolgálják a násznépet. A sátor kivitelezésekor a hűtés vagy fűtés lehetőségével is számoljunk, az adott évszakhoz alkalmazkodva. Átöltözni sem tudunk akárhol, így az öltözőről se feledkezzünk el. Mivel kültéri nászról van szó, biztosítani kell a padozatokat, hiszen a szép cipőinkkel nem lenne túl szerencsés a fűben lépkedni. Végül, de nem utolsó sorban a megfelelő mellékhelyiség kialakítása is fontos tényező. Az ilyen helyszín varázsa abban rejlik, hogy a semmiből épül fel, lezajlik a ceremónia, majd az egész eltűnik. Volt, nincs, mint a mesékben.

esküvő filmstúdióban

Amennyiben inkább a csillogást kedveljük, egy filmstúdióban igazi sztárnak érezhetjük magunkat. Nagy előnyének számít, hogy helyet ad a vetítőteremnek, ahol különleges és kreatív fotókkal tudjuk megörökíteni legboldogabb pillanatainkat. Az átöltözés sem ütközik akadályba, hiszen a luxus öltözőkamion tágas belső tereiben lehetőség van a készülődésre. A fantáziadús forgatási kellékek segítségével egyedi hátteret adhatunk az esküvőnknek, és olyan lehet a nagy napunk, akár egy hollywoodi álom. A gondolat, hogy előttünk már számos ismert ember járt itt, feldobja a hangulatot, és örökké emlékezetes marad.

esküvő zöldben

Ha az elbújós, privátan bulizó párok táborát gyarapítjuk, és távol a város zajától esküdnénk, egy erdő melletti clubhotel kitűnő választás. Az eldugott, rejtett helyen kizárólag a násznép élvezi a zártkörű party-t. Erre az estére otthon hagyhatjuk a gátlásainkat, és megszeghetjük a szabályokat. Mivel a mulatság „ottalvós”, nem kell taxit hívnunk, hiszen a szobánk csak pár lépésnyire van, amennyiben kifulladtunk a nagy dorbézolásban. Ha kipihentük a mulatozás fáradalmait, a közös reggelit majszolva megvitathatjuk az összejövetel nem publikus részeit is. Ezt a helyszínt sok esetben érdemes péntektől vasárnapig lefoglalni, hiszen az esküvő előtti estének is megvan a maga meghitt hangulata a szűk családdal és barátokkal.

Bármelyik helyszínre essen a végső döntés, az életre szóló élmény kétségtelen, családunk és barátaink is emlegetni fogják a lakodalmunk napját.

Jó mulatást és izgalmas felkészülést kíván Csobán Éva esküvőszervező!

Oszd meg, ha tetszett!

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!